Screentec prémium kijelzővédő

Régóta az okostelefonok megszállottja vagyok, így a hozzájuk tartozó kiegészítőket, üvegfóliákat is szeretem. Szinte minden héten meglepem magam egy webáruházból vásárolt termékkel. A legújabb szerzeményem egy valódi prémium kijelzővédő termék, amit az iPhone-omra rendeltem a www.screentec.hu webshopból. Már legalább 10 féle védelmet próbáltam az okostelefonom kijelzőjére, mert sajnos eddig minden készülékem darabokban végezte még mielőtt le akartam volna cserélni. Így a kijelzővédelem, azon belül is az iPhone üvegfólia az első amit az új mobilom megvételekor vásároltam rá.

A hosszas keresgélés után viszont végre megtaláltam azt a fóliát ami több, mint valószínű, hogy a végleges védelme lesz a vékony érintőképernyőmnek. Eddig nem tudtam mit jelent a prémium márka, főleg nem üvegfóliában. Első biztató jel a webáruház felkészültsége, kinézete és leírásai voltak és, hogy szerencsére bankkártyával is tudtam fizetni.

A következő lépésben pedig, már másnap ideért a csomag, benne az eredeti Screentec üvegfóliával. Gyönyörű dobozban érkezett, kemény kartonból készült szivacsos dobozban, hogy a kijelzővédő még véletlenül se sérüljön. A termék hologramos matricával volt leragasztva és egyedi sorszám is volt rajta, így biztos lehettem a minőségben.

Kibontottam és felraktam az iPhone -omra. Tökéletes illeszkedés, sehol egy légbuborék és hibátlan érzékenysége volt. Úgy tűnik, hogy megtaláltam a tökéletes kijelzővédelmet, és pozitívum, hogy a Screentec Samsung üvegfóliákat is árul, majdnem minden készülékre!