Kategória: internet

Facebook hirdetéskezelés minden cégnek

A Facebook hirdetéskezelés manapság az egyik legnépszerűbb szolgáltatásunk. Szinte nincs olyan cég, amelynek ne lenne érdemes a Facebookon hirdetni, és szinte nincs olyan cég, aki saját maga össze tud dobni egy normális hirdetést. Persze ez nem az ő hibájuk, a hirdetéskezelés manapság már nem csak néhány kattintásból áll, pontosan ismerni kell ezt a nagy és gyakran átláthatatlan rendszert és persze megfelelő tapasztalattal kell rendelkezni, hogy milyen módszerek működnek mostanában. Ha Ön is nyereségesen szeretne hirdetni, keressen minket bátran, mi rendbe tesszük hirdetéseit. A Facebook hirdetéskezelés szolgáltatásunkat bátran ajánlhatjuk minden magyar vállalkozónak!

WordPress tanfolyam minden vállalkozásnak

Manapság Magyarországon vitathatatlanul a WordPress az első számú tartalom kezelő, a weboldalak több mint harmada ezzel a rendszerrel készült. De kezelni általában nem tanítják meg a felhasználót a kedves fejlesztőt, így a weboldal tulajdonosa gyakran azt sem tudja, hogyan kell kezelni a weboldalt, hogy kell új bejegyzést, cikket vagy menüpontot létrehozni. Nekik szervezzük rendszeresen a tantermi WordPress tanfolyam minden percét, hiszen így személyesen is meg tudjuk mutatni, hogyan tudják kihozni weboldalukból a maximumot. Ha Önt is érdekli a WordPress képzés, kattintson a linkre és jelentkezzen még ma! A helyek hamarf betelnek, így tényleg érdemes hamarf jelentkezni!

A WordPress Szegedet is meghódítja

Jellemző adat a hazai kisvállalkozások életéből, hogy egyre több cég rendelkezik saját weboldallal, így szép lassan azt is meg kell tanulniuk, hogy a weboldal nem pusztán a szórólap monitorra vetítve, hanem egy korszerű webes eszköz, amit kellő szakértelemmel online marketing központtá alakíthatnak. A modern WordPress weboldal készítés alapelve szerint egy rendszerbe csak olyan elemek kerülnek, amit a felhasználó valóban használni is fog. A WordPress persze ezt könnyen lehetővé teszi, így a felhasználók gyakorlatileg pár óra alatt elsajátítják, hogyan kell egy WordPress oldalt üzemeltetni, úgy hogy közben az online marketing célok is szép lassan teljesülnek.

Meglepően jó akciós honlapkészítés

2017-ben a legtöbb cégnek bizony nem egy, nem is kettő, de több honlapja is van, ezért aztán hamar kialakul, hogy melyik rendszerrel dolgoznak szívesen és melyik jelent terhet és gondot a webszerkesztőknek. A kimondottan jó akciós honlapkészítés törekszik arra, hogy barátságos, könnyen kezelhető rendszereket adjon a honlaptulajdonosok kezébe, hiszen így nekik is könnyebb a szakmai munka, a technikai gondok helyett a lényeges feladatokkal tudnak foglalkozni. A modern honlapkészítés olyan eszközt ad a felhasználók kezébe, ami nem csupán webszerkesztésre való, hanem a komplett online marketing feladatokat is képes ellátni, még pedig egy könnyen kezelhető adminisztrációs felületen keresztül.

Szegeden is príma joomla weboldal készítés

Magyarországon ma átlagosan minden tizedik weboldal joomla rendszerrel készült. Ennek az az oka, hogy könnyen kezelhető, könnyen programozható és látványos sablonokkal rendelkezik, meg persze egy magyar nyelvű adminnal is. A príma joomla weblap készítés számos magyar vállalkozás életét könnyítette már meg, hiszen a technikai gondok helyett végre a vevők, ügyfelek kiszolgálására tudtak koncentrálni. A joomla weboldal készítés lehetőség szerint teljes mértékben testre szabható, így semmi felesleges szoftver nem terheli a weboldalt, csak azok az elemek találhatóak benne, amit ténylegesen használ is a felhasználó. Ettől aztán villámgyors tud lenni egy joomla weboldal.