Tükör matrica dekorációkkal feldobhatod az otthonod!

Ha már azon töprengtél, hogyan tudnád feldobni a lakásod üresen álló falait, mindezt olcsón és gyorsan akkor nézd meg tükör matrica kínálatunkat, és meríts inspirációkat a képekből. Kevés olyan lakás vagy fali dekoráció van, amely ilyen gyorsan fel telepíthető, hiszen ezt nem kell fúrni nem kell hozzá semmilyen kiegészítőt megvásárolni egyszerűen csak el kell távolitani a hátsó részén lévő védőfóliát, és már mehet is fel a falra!
Számos formában, és alakzatban felhelyezhetőek és vagy egymással is kombinálhatóak. Ha viszont le kell szedned akkor azzal sincs gond, mert egyszerűen eltávolítható. A különböző tükör matrica megoldások nem csak dekorációként, hanem akár tükörként is használhatóak. Előnyük a hagyományos tükrökkel szemben, hogy nem tőrnek nem repednek nem terhelik a falat hiszen szinte súlyuk is alig van.
Jól mutatnak az előszobában, szobában, fürdőben vagy akár a hálóban is – bár azt mondják a hálóban azért mégsem jó, ha van tükör felhelyezbe -.
Ideális kis területen, de nagyobb falfelületek is dekorálhatóak a segítségével.
Az öntapadós tükör matricákkal a faldíszítést teljesen újra gondolhatod, és a megvalósításnak csak a képzeleted szabhat határt.