Kategória: auto-motor

Kishaszongépjármű bérbeadás olcsón.

A kishaszongépjármű bérlés hatalmas áldás lehet rendezvényszervezőknek, fuvarozócégeknek, illetve magánszemélyeknek is, ha úgy hozza a sors. A rendezvények alkalmával több esetben is szükség lehet egy olyan puttonyos autóra, melyben kényelmesen el lehet szállítani a helyszínre a kellékeket, a díszítőelemeket, a mozgatható berendezést stb. Fuvarozócégeknél megeshet, hogy váratlanul kiesik egy jármű a forgalomból, meghibásodás okán például. Ilyenkor életmentő lehet, ha gyorsan be tudunk szerezni egy bérautót, hogy folytatni tudjuk a munkát. Magánszemélyeknek pedig egy költözés alkalmával lehet szüksége raktáros autóra, hogy a bútoraikat el tudják szállítani egyik helyről a másikra.

Shell üzemanyag kártya: tankoljon olcsóbban

Tankoljon olcsóbban a FleetCor Shell üzemanyagkártyával. A plasztik kártyának számos előnye van: az olcsó tankolás mellett kártyáját használhatja külföldi utakon autópályadíjak, híddíjak, alagútdíjak és kompdíjak fizetésére is. Ráadásul a most regisztráló vállalkozások egyénre szabott kedvezményes csomagok közül választhatnak. A FleetCor által forgalmazott Shell üzemanyagkártya konstrukció alternatívát nyújt az emelkedő üzemanyagárakkal szemben. A Shell üzemanyagkártya további előnye, hogy kedvezményesen vásárolhat a Shell teljes hálózatában az üzemanyagokon kívül autóápolási cikkeket és egyéb shop termékeket is. A kártya nemcsak Magyarországon használható, hanem külföldön is. A hazai hálózat kb 200 töltőállomásból áll, míg külföldön közel 15.000 állomáson tankolhat jelentős kedvezménnyel.

Elsősegély dobozok

Régebben komoly kavarodások voltak abból, hogy az autókban kötelező elsősegély dobozoknak komoly szabványoknak kellett megfelelniük. Így például, ha egy figyelmetlenebb autósnak lejárt az elsősegély dobozának a minősége, akkor ugyanúgy büntethető volt, mintha nem is tartott volna a kocsiban ilyet. Pár éve azonban könnyítettek a szabályokon, de azért teljesen nem törölték el, még mindig kötelező elsősegély csomagnak lennie az autónkban. Ha azonban nincs ilyen, akkor elvileg nem várható egy rendőri ellenőrzéskor büntetés. Ennél súlyosabb viszont a helyzet, ha egy balesetnél kell segítenünk, de nem tudunk, mivel nem rendelkezünk elsősegély csomaggal. Ez ugyanis a segítségnyújtás elmulasztásának minősül, ami akár börtönbüntetést is jelenthet.