Kategória: haz-lakas

Tükör matrica dekorációkkal feldobhatod az otthonod!

Ha már azon töprengtél, hogyan tudnád feldobni a lakásod üresen álló falait, mindezt olcsón és gyorsan akkor nézd meg tükör matrica kínálatunkat, és meríts inspirációkat a képekből. Kevés olyan lakás vagy fali dekoráció van, amely ilyen gyorsan fel telepíthető, hiszen ezt nem kell fúrni nem kell hozzá semmilyen kiegészítőt megvásárolni egyszerűen csak el kell távolitani a hátsó részén lévő védőfóliát, és már mehet is fel a falra! Számos formában, és alakzatban felhelyezhetőek és vagy egymással is kombinálhatóak. Ha viszont le kell szedned akkor azzal sincs gond, mert egyszerűen eltávolítható. A különböző tükör matrica megoldások nem csak dekorációként, hanem akár tükörként is használhatóak. Előnyük a hagyományos tükrökkel szemben, hogy nem tőrnek nem repednek nem terhelik a falat hiszen szinte súlyuk is alig van. Jól mutatnak az előszobában, szobában, fürdőben vagy akár a hálóban is – bár azt mondják a hálóban azért mégsem jó, ha van tükör felhelyezbe -. Ideális kis területen, de nagyobb falfelületek is dekorálhatóak a segítségével. Az öntapadós tükör matricákkal a faldíszítést teljesen újra gondolhatod, és a megvalósításnak csak a képzeleted szabhat határt.

Sötétítő függönyök a nyugodt éjszakai pihenéshez

Sötétítő függönyök a nyugodt éjszakai pihenéshez. Ha azt szeretnéd, hogy semmilyen külső fény ne zavarjon meg az álmodban akkor be kell szerezz egy fényzáró vagyis sötétítő függönyt a hálószobádba. A sűrű szövésű, avagy nehéz anyag biztosan kívül tartja az utcai lámpák valamint az autók fényszóróinak fényét na és persze dekorációnak sem utolsók. Mintázatukban lehetnek egyszínűek, több színűek egy vagy két oldalasak. Érdemes a harmonikus hatásra törekedni a szín kiválasztásánál. Az egyedibb hatás eléréséhez, a szoba színével kontrasztos szín is választható. Világosabb szobákba pasztellszínek és hideg hatású színek is jól mutatnak, míg árnyékos helyiségekbe inkább meleg hatású árnyalatokat érdemes választani. A hosszú függönyök együttese, azaz egy fényáteresztő és egy színes, fényzáró sötétítő függöny kombinációja a legideálisabb a hálóba. Kis méretű helyiségekbe minta nélküli, vagy apró mintás függönyt válassz, míg nagyobb szobákba merészebb minták is szóba jöhetnek. Ha kedvet kaptál rá, hogy lecseréld a régi sötétítő függönyeidet akkor nézd meg webáruházunk kínálatát. Függöny Sarok webáruház – Rendelj függönyt online

A műanyag ablak és a fény kölcsönhatása

Nem tudom ki, hogy van vele, de számomra sokkal vonzóbb egy nagyon világos otthon, mint egy kis ablakokkal rendelkező, sötétebb változat. A börtön hangulatú lakások nagyon távol állnak tőlem, hiszen szeretem a szabadságérzetet és a fényt. Viszont persze tudom, hogy ezt nem mindig annyira egyszerű megvalósítani, hiszen ezekhez megfelelő kialakítás és például jó minőségű, nagy méretű műanyag ablakra van szükség. Nem véletlen, hogy a műanyag ablak az a típus, amit megemlítettem, hiszen számomra ez jelenti azt a nagyszerű megoldást ezen a területen, amely sok ember számára is megfizethető. Merem remélni, hogy rajtam kívül sokan szeretik még a természetet figyelni és a napsütés fényével elárasztani a nappalit és erre a műanyag ablak csodás megoldást jelent. Mégpedig azért, mert fontos, hogy miközben megvalósulnak az előbb említett szempontok, ez egy olyan gyártmány segítségével történjen, ami dekoratív és a funkciója szempontjából is előnyös. Egy prémium minőséget képviselő műanyag ablak pedig nem csak a szem számára fog egy kellemes látványt nyújtani, hanem a hőt is kiválóan bent tudja tartani, illetve az utca vagy a külvilág zaját pedig jelentős mértékben kint. Egy jó választás ezen a területen, egyben tartós választás is lesz, így nem azt kell nézni, hogy egy nagyobb kiadást jelent, hanem szem előtt tartva a műanyag ablaknak a hosszútávú előnyeit, világossá válik, hogy előnyös döntésnek fog bizonyulni.

Műfű az új irodánk kertjében

Új irodába fogunk költözni, nem is akármilyenbe, hanem saját házba. A házhoz kertkapcsolat is tartozik, így lesz lehetőség arra is, hogy kiüljünk egy kicsit a laptopokkal dolgozni. Ami miatt viszont kényelmes ez a kültéri iroda, az az, hogy nem természetes fűvel lett borítva a kert, hanem műfűvel. Az élethű műfű manapság már nem számít újdonságnak, ha máshol nem, sportpályákon már mindenki találkozott ezzel az innovációval, de egyre elterjedtebb a használatuk otthonokban is, beltéren, teraszon és kültéri platformokon egyaránt. Ami miatt magam is úgy gondolom, hogy a műfű a kényelmünket szolgálja, az elsősorban az, hogy nem kell a gondozására időt szentelni, egyszerűen lefektetik a szakemberek és onnantól fogva akár 10 évig is eláll a gyeptégla, az időjárás viszontagságait kitűnően viselve. Főleg egy irodai környezetben dolgozva nem lenne az embernek arra kapacitása, hogy rendszeresen foglalkozzon a kert tisztántartásával, gondozásával, márpedig egy igazi fűvel borított kerthelyiséget rendszeresen kell öntözni, nyírni. A műfű annak ellenére is gyönyörű, hogy nem igényel sok gondozást, mindig ugyanolyan, rendezett, egységes látványt mutat.

Dekoráljon babaszobát fényekkel és matricákkal!

A Mamillánál nagy hangsúlyt fektetünk a babaszoba hangulatosabbá tételére, hiszen a babaszoba lelke a dekoráció. A dekorációk sokfélék lehetnek, akár egy pihe-puha plüss is feldobhatja a szobát, viszont ha nagyobb felületekben gondolkodunk, akkor a textilekre, a falakra és a világításra kell helyezni a hangsúlyt. Honlapunkon számos elragadó darabot talál: színes, LED-es világító gömböket, cuki csillagos projektorokat, színes, könnyen cserélhető falmatricákat, bájos plüssállatokat, akiknek egytől egyig saját személyisége van, vidám mintájú takaró- illetve párnahuzatokat, na meg különféle puha babafészkeket, ahol a kicsi békésen pihenhet, a meleg és puha anyagok ölelésében.

Szegeden is könnyűszerkezetes ház

Természetesen bárhol, így akár Szegeden is készülhet könnyűszerkezetes ház, az előnyeit már mindenhol ismerik! Nagyon költséghatékony, gyors és emberi, ezeket a jellemzőket gyakran halljuk, ha a készház előnyeit ecseteli valaki. A Palmex Kft. több száz kivitelezéssel a háta mögött pedig pontosan tudja, hogyan kell egy adott terepen a lehető legmegbízhatóbb könnyűszerkezetes ház építését biztonsággal befejezni, úgy, hogy a megrendelő maximálisan elégedett legyen. A készház előnye, hogy nem kellenek évek, hosszú hónapok az építkezéshez, elég pár hónap és már készen is van minden. Előre engedélyeztetett megoldásokkal a hatóságokra sem kell várni, Ön hamarosan költözhet!