Kategória: haz-lakas

Műfű az új irodánk kertjében

Új irodába fogunk költözni, nem is akármilyenbe, hanem saját házba. A házhoz kertkapcsolat is tartozik, így lesz lehetőség arra is, hogy kiüljünk egy kicsit a laptopokkal dolgozni. Ami miatt viszont kényelmes ez a kültéri iroda, az az, hogy nem természetes fűvel lett borítva a kert, hanem műfűvel. Az élethű műfű manapság már nem számít újdonságnak, ha máshol nem, sportpályákon már mindenki találkozott ezzel az innovációval, de egyre elterjedtebb a használatuk otthonokban is, beltéren, teraszon és kültéri platformokon egyaránt. Ami miatt magam is úgy gondolom, hogy a műfű a kényelmünket szolgálja, az elsősorban az, hogy nem kell a gondozására időt szentelni, egyszerűen lefektetik a szakemberek és onnantól fogva akár 10 évig is eláll a gyeptégla, az időjárás viszontagságait kitűnően viselve. Főleg egy irodai környezetben dolgozva nem lenne az embernek arra kapacitása, hogy rendszeresen foglalkozzon a kert tisztántartásával, gondozásával, márpedig egy igazi fűvel borított kerthelyiséget rendszeresen kell öntözni, nyírni. A műfű annak ellenére is gyönyörű, hogy nem igényel sok gondozást, mindig ugyanolyan, rendezett, egységes látványt mutat.

Dekoráljon babaszobát fényekkel és matricákkal!

A Mamillánál nagy hangsúlyt fektetünk a babaszoba hangulatosabbá tételére, hiszen a babaszoba lelke a dekoráció. A dekorációk sokfélék lehetnek, akár egy pihe-puha plüss is feldobhatja a szobát, viszont ha nagyobb felületekben gondolkodunk, akkor a textilekre, a falakra és a világításra kell helyezni a hangsúlyt. Honlapunkon számos elragadó darabot talál: színes, LED-es világító gömböket, cuki csillagos projektorokat, színes, könnyen cserélhető falmatricákat, bájos plüssállatokat, akiknek egytől egyig saját személyisége van, vidám mintájú takaró- illetve párnahuzatokat, na meg különféle puha babafészkeket, ahol a kicsi békésen pihenhet, a meleg és puha anyagok ölelésében.

Szegeden is könnyűszerkezetes ház

Természetesen bárhol, így akár Szegeden is készülhet könnyűszerkezetes ház, az előnyeit már mindenhol ismerik! Nagyon költséghatékony, gyors és emberi, ezeket a jellemzőket gyakran halljuk, ha a készház előnyeit ecseteli valaki. A Palmex Kft. több száz kivitelezéssel a háta mögött pedig pontosan tudja, hogyan kell egy adott terepen a lehető legmegbízhatóbb könnyűszerkezetes ház építését biztonsággal befejezni, úgy, hogy a megrendelő maximálisan elégedett legyen. A készház előnye, hogy nem kellenek évek, hosszú hónapok az építkezéshez, elég pár hónap és már készen is van minden. Előre engedélyeztetett megoldásokkal a hatóságokra sem kell várni, Ön hamarosan költözhet!