Kategória: szolgaltatas

Öntapadós matrica minden cégnek

Az elmúlt években nagyon sok, szinte elfeledett print marketing anyag tért vissza közénk, illetve erősödött meg, ilyen például a könyezetbarát öntapadós matrica. Ha körbenézünk egy bevásárlóközpontban, számos helyen láthatunk matricákat, legyen szó akár reklámról, akár információ nyújtásról, akár a vírus miatti figyelmeztetésekről. Az öntapadós matrica sikere elképesztő, és semmilyen online marketing eszköz nem tudja helyettesíteni. Legyen szó akár kültéri, akár beltéri matricákról, a Regiszter Nyomda hosszú évek tapasztalatával választja ki Önnek az ideális alapanyagokat, a megfelelő grafikát és színvilágot. Ha Önnek is fontos a prémium marketing megjelenés, válasszon minket!

Szegeden is óriásplakát készítés

A látványos óriásplakátok közel harminc éve az életünk részei, minden fontosabb út mellett ott sorakoznak a néha ötlettelen, néha sótlan, de sokszor ötletes óriásplakátok. Szegeden is az óriásplakát készítés lehet a modern tömegkommunikáció egyik eszköze, hiszen ennek a print marketing terméknek, úgy tűnik, sosem múlik el a közvéleményformáló hatása. Nyomdánkban a kilencvenes évek óta készítünk óriásplakátokat, így Önnek is komoly tapasztalartok birtokában tudunk segíteni! Ráadásul azóta az alapanyagok is sokat fejjlődtek, ma már kizárólag környezetbarát anyagokkal dolgozunk, a papír, a festék, minden környezetbarát, így az Ön reklámja sem teheli a környezetet.

Prémium attrap és hordozható tábla

A hordozható táblák nagyon fontos reklámeszközök a print marketing idén számos újdonsággal jelentkezett, illetve persze az is igaz, hogy a korábbi termékek lettek egyre népszerűbbek, például a prémium attrap és hordozható tábla termékek, amelyek nélkül szinte nincs is politikai rendezvény, vagy tömegtüntetés. Az egyes pártok a választások közeledtével mind erősebben kezdik szervezni a különféle rendezvényeket, amelyeken persze az attrap és a hirdozható tábla mind kiváló printmarketing eszközök lesznek. Ha Önnek is lesz olyan rendezvénye, ahol jól jöhet pár figyelemfelkeltő tábla, akkor nyugodtan keresse nyomdánkat, mi környezetbarát anyagokból készítjük el Önnek.

Környezetbarát óriásplakát nyomtatás

Az óriásplakát még mindig napjaink legeredményesebb reklámeszköze, mert nagyon olcsó vele tömegeket elérni, így ha olyan termékünk van, ami sok embert érdekelhet, akkor érdemes megpróbálkozni az óriásplakát nyomtatás lehetőségeivel. Biztos az Ön környezetében is rengeteg óriásplakáttal találkozik és ez nem véletlen, rengeteg cég tudja, hogy számára ez a legjobb hirdetési forma, a napjainkban népszerű online hirdetések sehol sincsenek egy jó óriásplakáthoz képest! A Regiszter Nyomda évtizedek óta gyárt környezetbarát óriásplakátot, így Önnek is a legjobbat tudjuk nyújtani a nyomdai marketing anyagok területén. Keressen minket bátran, munkatársaink segítenek a megfelelő termékek kiválasztásában.

Ingatlan adásvételi szerződés?

A korona vírus sem tudta megtörni az ingatlan piac nagy arányú pörgését, szinte folyamatos fejlődését. Ezzel egyidőben a hibátlan ingatlan adásvételi szerződés szerepe is jelentősen megnőtt, hiszen biztonságosan csak úgy lehet eladni vagy venni ingatlant, ha megfelelően el vannak készítve a vonatkozó papírok, szerződések. Fontos, hogy ilyen esetekben mindenképp vegyünk igénybe egy ügyvéd segítségét, hiszen ő fogja tudni, mik a kötelező elemek az adásvételi szerződés megkötésekor, illetve majd ő tudja ellenőrizni, hogy minden megfelel-e a törvényi előírásoknak, szabályoknak. Egy ingatlan vétele akár rosszul is sikerülhet, ha nincs ott egy ügyvéd, hogy megvédje Önt és az Ön érdekeit!

Szegedieknek székhelyszolgáltatás Budapesten

Napjainkban gyakran úgy takarékoskodnak a cégek, hogy igyekeznek lejjebb faragni a költségeket. Ezt például a bérelt iroda megszüntetésével tudják megtenni, nagy költséget jelent manapság egy iroda fenntartása, pláne úgy, hogy folyamatos lezárások vannak. A szegedieknek is a székhelyszolgáltatás Budapesten elnevezésű termékünket ajánljuk ebben az esetben, tehát a valós irodát meg kell szüntetni és egy profi székhelyszolgáltató segítségét kell igénybe venni, így töredékére csökkenthető az iroda fenntartási költsége. Ha az Ön vállalkozása is hasonló cipőben jár, akkor keressen minket bátran, akciós és hűségidő nélküli áraink Önnek is tetszeni fognak!