Javíttassam –e az iPhone-omat?

Jelenleg az Apple számít a világ második legnagyobb telefonforgalmazójának, az iPhone-t mindenki ismeri, bár eltérő véleményeket olvashatunk, hallhatunk arról, hogy mennyire elégedettek az átlagfelhasználók a telefonnal.
Természetesen mint mindenre, az iPhone-ra is igaz, hogy lehet szeretni és utálni. Na de igazak –e azok az állítások, hogy az iPhone szerviz költségei megfizethetetlenek, sőt, értelmetlenek is, mivel a telefon ha egyszer valamilyen oknál fogva elromlott, akkor javíthatatlan?
Az iPhone-ok esetében is számolhatunk ugyan azon általános problémákkal, mint bármely más telefon esetében: hogy az akkumulátor hamar lelassul, hogy egy idő után könnyen lefagy a telefon. Viszont többen panaszolják azt is, hogy az érintésre feloldó Home gomb sem működik rendesen.
Erre a problémára, ahogy az előtte felsoroltakra is van megoldás, és a hiedelmekkel ellentétben nem kerül többe a javíttatás, mint maga a készülék egy iPhone szerviz a legtöbb meghibásodást akár helyben, közel egy óra alatt orvosolni tudja. Az akkumulátor cseréje 10 perc alatt megvan, a nagyobb időt igénylő javítási munkák pedig, mint például a töltésvezérlő, érintésvezérlő cseréje pedig 3-5 nap alatt elvégezhető – persze az ár és az idő nőhet vagy csökkenhet az adott iPhone verziótól függően.