Címke: wordpress

A WordPress weboldal készítés haszna

Az utóbbi években Magyarországon egyre több vállalkozó tudja, hogy pontosan mi a WordPress weboldal készítés haszna. Azaz tudják, hogy weboldaluk könnyen használható, költséghatékony, és bármikor le lehet cserélni a fejlesztőt. A vírus okozta lezárások miatt pedig különösen fontos, hogy a vállalkozások, cégek weboldalai a lehető legjobbat hozzák ki magukból, mert most csak az jut bevételhez, aki online tud értékesíteni. Ha Önnek nincs még profi weboldala, webáruháza, keressen minket bátran, akciós ajánlatainkból és profi kiegészítőinkből válogathatja össze azokat az összetevőket, amelyekre cégének szüksége van. A profi weboldal már fél siker, ne hanyagolja el az internet nyújtotta lehetőségeket.

WordPress tanfolyam minden vállalkozásnak

Manapság Magyarországon vitathatatlanul a WordPress az első számú tartalom kezelő, a weboldalak több mint harmada ezzel a rendszerrel készült. De kezelni általában nem tanítják meg a felhasználót a kedves fejlesztőt, így a weboldal tulajdonosa gyakran azt sem tudja, hogyan kell kezelni a weboldalt, hogy kell új bejegyzést, cikket vagy menüpontot létrehozni. Nekik szervezzük rendszeresen a tantermi WordPress tanfolyam minden percét, hiszen így személyesen is meg tudjuk mutatni, hogyan tudják kihozni weboldalukból a maximumot. Ha Önt is érdekli a WordPress képzés, kattintson a linkre és jelentkezzen még ma! A helyek hamarf betelnek, így tényleg érdemes hamarf jelentkezni!

A WordPress Szegedet is meghódítja

Jellemző adat a hazai kisvállalkozások életéből, hogy egyre több cég rendelkezik saját weboldallal, így szép lassan azt is meg kell tanulniuk, hogy a weboldal nem pusztán a szórólap monitorra vetítve, hanem egy korszerű webes eszköz, amit kellő szakértelemmel online marketing központtá alakíthatnak. A modern WordPress weboldal készítés alapelve szerint egy rendszerbe csak olyan elemek kerülnek, amit a felhasználó valóban használni is fog. A WordPress persze ezt könnyen lehetővé teszi, így a felhasználók gyakorlatileg pár óra alatt elsajátítják, hogyan kell egy WordPress oldalt üzemeltetni, úgy hogy közben az online marketing célok is szép lassan teljesülnek.