Műfű az új irodánk kertjében

Új irodába fogunk költözni, nem is akármilyenbe, hanem saját házba. A házhoz kertkapcsolat is tartozik, így lesz lehetőség arra is, hogy kiüljünk egy kicsit a laptopokkal dolgozni. Ami miatt viszont kényelmes ez a kültéri iroda, az az, hogy nem természetes fűvel lett borítva a kert, hanem műfűvel.

Az élethű műfű manapság már nem számít újdonságnak, ha máshol nem, sportpályákon már mindenki találkozott ezzel az innovációval, de egyre elterjedtebb a használatuk otthonokban is, beltéren, teraszon és kültéri platformokon egyaránt.

Ami miatt magam is úgy gondolom, hogy a műfű a kényelmünket szolgálja, az elsősorban az, hogy nem kell a gondozására időt szentelni, egyszerűen lefektetik a szakemberek és onnantól fogva akár 10 évig is eláll a gyeptégla, az időjárás viszontagságait kitűnően viselve.
Főleg egy irodai környezetben dolgozva nem lenne az embernek arra kapacitása, hogy rendszeresen foglalkozzon a kert tisztántartásával, gondozásával, márpedig egy igazi fűvel borított kerthelyiséget rendszeresen kell öntözni, nyírni. A műfű annak ellenére is gyönyörű, hogy nem igényel sok gondozást, mindig ugyanolyan, rendezett, egységes látványt mutat.